Nintendo

Kingdom Come: Deliverance arribarà a Nintendo Switch el 15 de març

Kingdom Come: Deliverance arribarà a Nintendo Switch el 15 de març

El joc de rol d’acció històric, Kingdom Come: Deliverance, està previst que arribi a la Nintendo Switch el 15 de març, com s’ha anunciat en el primer Direct de Nintendo del 2024. Això marca l’arribada de tota l’experiència medieval en un format portàtil, desenvolupat per Sabre Interactive en col·laboració amb Warhorse Studios.

La Royal Edition estarà disponible per a la compra, la qual inclourà el joc base i tots els paquets de contingut descarregable (DLC): Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards i A Woman’s Lot.

Els jugadors es posaran a la pell d’en Henry, fill d’un ferrer, que es veu immers en una guerra civil després que el seu poble sigui atacat. El joc promet un món obert realista massiu, una història no lineal amb decisions conseqüents, combat desafiador, desenvolupament de personatges i un món dinàmic que reacciona a les accions del jugador. L’exactitud històrica és una característica clau, amb figures històriques reals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.