Nintendo

Tots els anuncis de l’últim Nintendo Direct: Partner Showcase

El més recent Nintendo Direct: Partner Showcase ha presentat jocs plens de narrativa commovedora, reptes enigmàtics, personalització de personatges, acció emocionant… i fins i tot una mica de fang! Aquesta àmplia varietat de jocs dels diversos editors i desenvolupadors de Nintendo arribarà a Nintendo Switch al llarg de 2024.

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Uneix-te a Mickey Mouse en una aventura colorida mentre travessa Wasteland, un món inspirat en les històries clàssiques de Disney. Juga el clàssic de 2010 juntament amb una varietat de millores en aquest remake millorat de la plataforma d’acció-aventura 3D originalment llançada en la consola Wii. Juntament amb gràfics actualitzats i altres millores, les habilitats de Mickey Mouse han estat millorades amb un conjunt completament nou d’habilitats i més. Per als fans de l’original i nous fans per igual, prepareu-vos per una aventura de proporcions veritablement “èpiques” quan Disney Epic Mickey: Rebrushed es llanci en Nintendo Switch aquest any.

World of Goo 2

Aquesta seqüela de World of Goo inclou encara més fang! Posa a prova la teva imaginació i utilitza criatures líquides vives per construir ponts, créixer torres, terraformar terrenys i alimentar màquines voladores. Descobreix nous tipus de Goo Balls amb habilitats distintes – incloent Explosiu, Creixent i Encolint Goo – a través de més de 64 nivells situats en un món perillós, basat en la física. Vés a per el fang quan World of Goo 2 es llanci en Nintendo Switch com a exclusiva de consola el 23 de maig.

Grounded

Sobreviu, construeix i explora en aquest joc immersiu de supervivència-aventura cooperatiu on ets de la mida d’una formiga i on la vida d’insecte reacciona a les teves accions. Juga sol o amb fins a tres amics en línia i descobreix les meravelles traïdories del teu propi pati. Construeix bases per protegir les teves coses i crea noves eines, armes i armadures per millorar les teves possibilitats contra perills de totes les formes i (molt grans) mides. A més, crea i comparteix noves aventures en el “Mode Parcs de Jocs”. Grounded es llança en Nintendo Switch el 16 d’abril.

Penny’s Big Breakaway

Uneix-te a Penny i Yo-Yo en una aventura de plataformes 3D de l’equip que et va portar Sonic Mania. Balança’t, corre, gira i fa trucs per sobre de 11 mons colorits i 40 nivells. Utilitza tractes saborosos per transformar temporalment a Yo-Yo, atorgant-li habilitats per millorar la velocitat de moviment, protegir Penny del mal i molt més! Evita la captura i l’infinit exèrcit de pingüins mitjançant una varietat d’acrobàcies de yo-yo i transformacions. A més, mostra les teves habilitats de speedrunning en el “Mode Atac de Temps”, i redimeix monedes que has recollit per articles bonus, etapes i extres desbloquejables. Descobreix el teu veritable poder d’estrella en Penny’s Big Breakaway, ara disponible en Nintendo Switch!

Endless Ocean Luminous

Submergeix-te en un vast món submarí que canvia amb cada expedició en aquest nou joc d’Endless Ocean de Nintendo. Explora les profunditats del misteriós mar pel teu compte, o submergeix-te amb fins a 30 jugadors en línia. Hi ha més de 500 espècies diferents de vida marina per trobar aquí – fins i tot podràs trobar criatures que es pensaven extingides o fins i tot mítiques. On et portarà el teu viatge submarí? Endless Ocean Luminous surt a la superfície en Nintendo Switch el 2 de maig.

Cinc clàssics de Rare debuten a Switch Online

Cinc jocs, tots desenvolupats per Rare, s’afegeixen a les col·leccions de Nintendo Switch Online i Nintendo Switch Online + Expansion Pack… avui! Els membres de Nintendo Switch Online poden gaudir de KILLER INSTINCT i BATTLETOADS IN BATTLEMANIACS com a part de la biblioteca de Super NES – Nintendo Switch Online, i SNAKE RATTLE N ROLL i R.C. PRO-AM com a part de la biblioteca de NES – Nintendo Switch Online. Els membres de Nintendo Switch Online + Expansion Pack poden jugar aquests títols i Blast Corps, que porta acció vehicular destructiva a la biblioteca de Nintendo 64 – Nintendo Switch Online.

STAR WARS: Battlefront Classic Collection

Lluita a través de la galàxia de STAR WARS en aquesta col·lecció de clàssics de combat a gran escala! Incloent el STAR WARS Battlefront de 2004 i la seva seqüela de 2005 STAR WARS Battlefront II, cada joc presenta campanyes en solitari, partides multijugador locals i massives batalles en línia de fins a 64 jugadors. Pilota naus estel·lars llegendaris i desafia les probabilitats com a personatges familiars com Luke Skywalker, Anakin Skywalker i Darth Vader. STAR WARS: Battlefront Classic Collection aterra en Nintendo Switch el 14 de març. Les pre-comandes estan disponibles ara en Nintendo eShop.

SOUTH PARK: SNOW DAY!

Uneix-te amb Cartman, Stan, Kyle i Kenny per salvar la ciutat en aquest joc d’acció cooperatiu. Personalitza el teu propi personatge i lluita pel teu camí a través dels carrers coberts de neu de South Park sol o amb fins a tres amics en una història completament nova. Equipa una varietat d’armes i desplega habilitats especials devastadores en una aventura per salvar el món i gaudir d’un dia sense escola. SOUTH PARK: SNOW DAY! es llança en Nintendo Switch el 26 de març. Les pre-comandes estan disponibles ara en Nintendo eShop.

Another Crab’s Treasure

Converteix-te en un cranc ermità i recupera la teva preciosa closca en una cacera de tresors èpica a través d’un oceà contaminat! Vesteix la brossa que t’envolta – llaunes, cartró i el que trobis – com a armadura semblant a una closca per protegir-te contra enemics crabosos i altres amenaces que s’amaguen en les profunditats. Recull més de 60 closques amb habilitats especials distintes per defensar-te, i millora el teu poder de combat amb Adaptacions apreses d’una varietat de criatures oceàniques. Passa un temps de closca quan Another Crab’s Treasure arriba a la costa en Nintendo Switch el 25 d’abril.

Contra: Operation Galuga

Dispara a través d’una reimaginació del clàssic joc d’acció dels anys 80 amb gràfics moderns, noves funcions i combat cooperatiu explosiu! Contra: Operation Galuga es llança en Nintendo Switch el 12 de març, i pots experimentar l’acció intensa tu mateix amb la demo gratuïta, disponible ara en Nintendo eShop. Les reserves també comencen avui en Nintendo eShop.

Pepper Grinder

Aquesta plataforma d’acció plena d’aventures està protagonitzada per Pepper – una ànima marítima amb passió per la prospecció. Armada amb la seva fiable arma lateral Grinder, Pepper perfora a través del terreny i l’aigua, controla màquines i pulveritza enemics mentre intenta recuperar la seva fortuna perduda! Engageix-te en plataformes de trencaclosques, lluita contra caps, potencia’t amb tresors i descobreix nivells ocults. Pepper Grinder s’enrotlla en Nintendo Switch el 28 de març. Excava en aquest món animat i colorit amb la demo gratuïta ara disponible en Nintendo eShop!

Suika Game Multi-Player Mode Expansion DLC

Fes fruita gran… amb amics! Suika Game – el fenomen de joc de trencaclosques casual d’aparellament de fruites – està rebent un passi de temporada de DLC de pagament que afegeix batalles locals de dos jugadors a la barreja, amb multijugador en línia que arribarà en el futur. Gaudeix dels fruits del teu treball en el mode Original juntament amb els nous modes de “Límit de Temps” i “Atac”. Gaudeix d’aquest dolç DLC per a Suika Game, ara disponible en Nintendo Switch! Els nous jugadors que busquin fer la seva pròpia fruita gran també poden comprar un paquet que inclou el joc i el seu DLC d’Expansió de Mode Multi-Jugador, disponible ara en Nintendo eShop.

Pentiment

Viatja al segle XVI de Baviera i enfronta’t a eleccions i conseqüències que ressonaran en una petita comunitat durant anys. Entra en un món il·lustrat viu inspirat en els llibres impresos més antics i coneix un repartiment de personatges colorits en la petita ciutat de Tassing i l’abadia propera de Keirsau. Cada decisió que prenguis pel camí pot impactar el futur de la comunitat per generacions. Troba el teu propi camí a través d’aquest temps turbulent quan Pentiment es llanci en Nintendo demà.

Tales of Kenzera: ZAU

Embarca’t en un joc d’acció-aventura commovedor inspirat en els rics mites de les cultures Bantu. Com a Zau, has d’enfrontar les teves pròpies emocions per esdevenir un Nganga digne, o curandero espiritual, i recuperar l’esperit del teu pare. Empunya poders còsmics del sol i la lluna i enfronta’t a les terres belles i traïdores de Kenzera al costat del Déu de la Mort. Tales of Kenzera: ZAU es llança en Nintendo Switch el 23 d’abril. Pre-comanda avui per un descompte del 10% i avantatges especials.

ENDER MAGNOLIA: Bloom in the mist

Explora un mapa interconnectat ple de secrets i intriga en aquesta seqüela de ENDER LILIES: Quietus of the Knights. Acció, aventura i un conte de destrucció i renovació es despleguen davant Lilac i els seus companys. Derrota caps, adquireix noves habilitats, converteix enemics en familiars útils i aprofundeix els vincles amb els teus companys pel camí. Quins misteris t’esperen en aquesta terra mística, considerada la font de tota màgia? ENDER MAGNOLIA: Bloom in the mist floreix en Nintendo Switch aquest any.

Super Monkey Ball Banana Rumble

AiAi i els amics tornen en la nova aventura de la sèrie Super Monkey Ball! Personalitza el teu personatge amb més de 300 opcions, roda per més de 200 etapes, llança rivals amb el nou moviment Spin Dash, juga amb amics en un Mode d’Aventura cooperatiu completament nou, i per primera vegada en la història de la sèrie, 16 jugadors poden inclinar-se cap a la victòria en línia. Que comenci el Rumble! Apunta a ser el Top Banana quan Super Monkey Ball Banana Rumble es llanci en exclusiva en Nintendo Switch el 25 de juny. Les reserves estan disponibles ara en Nintendo eShop.

Monster Hunter Stories

Converteix-te en un Rider de Monstres i fes amistat amb innombrables monstres de la sèrie Monster Hunter en aquesta versió millorada de l’èpica RPG original! Originalment llançat el 2017 per al sistema Nintendo 3DS, Monster Hunter Stories per a Nintendo Switch presenta visuals HD, noves veus en off, un mode museu ple d’art i música del joc i contingut addicional que anteriorment només estava disponible al Japó. Monster Hunter Stories arribarà Nintendo Switch aquest estiu.

Pocket Card Jockey: Ride On!

El joc de carreres de cavalls solitari d’èxit està galopant cap a Nintendo Switch! Arriba a la línia de meta jugant a solitari i posa juntes les millors cartes que puguis per ajudar els teus cavalls a portar a casa l’or. Guanya i tindràs nous cavalls per afegir al teu estabul. Amb noves regles que permeten un joc més estratègic, controls còmodes de Joy-Con i segments de carreres renascuts en 3D. Competeix en línia*, juga al teu propi ritme o simplement cria i recull cavalls bonics. No importa com juguis, un bon temps està en les cartes. El joc complet Pocket Card Jockey: Ride On! i una demo jugable ara estan disponibles en Nintendo Switch!

Shin Megami Tensei V: Vengeance

Forja el teu camí a través d’un món post-apocalíptic en aquesta versió definitiva de Shin Megami Tensei V. T’esperen dos camins d’història complets, incloent una nova línia argumental amb noves ubicacions i dimonis, i on les teves eleccions determinaran el destí de tota l’existència. Navega decisions morals conflictives i tràgiques i enfronta’t a un conte dramàtic de venjança o explora la saga original de Shin Megami Tensei V. Quin camí triaràs? Shin Megami Tensei V: Vengeance es llançarà a Nintendo Switch el 21 de juny.

Arranger: A Role-Puzzling Adventure

Segueix Jemma, una inadaptada de poble petit en un viatge de descobriment personal, en aquest joc d’aventura ple de trencaclosques. Quan Jemma es mou, el món al seu voltant també es mou – creant tant un sentit juganer de caos com un corrent regular de petits trencaclosques pensatius per resoldre. Personalitza la teva experiència amb diverses opcions d’assistència i absorbeix-te en la història a través d’un estil d’art expressiu amb escenes d’història en panells de còmic. Arranger: A Role-Puzzling Adventure arribarà a Nintendo Switch aquest estiu.

Unicorn Overlord

Recupera el teu tron al costat d’aliats de confiança en aquest RPG tàctic de fantasia de Vanillaware. Cultiva un exèrcit de més de 60 personatges – incloent humans, elfs, bèsties massives i àngels celestials – i travessa un món vibrant en l’estil icònic de Vanillaware mentre realitzes gestes heroiques a través de les cinc nacions. Unicorn Overlord es llança a Nintendo Switch el 8 de març. Prova la demo gratuïta disponible ara, i traspassa els teus progressos al joc complet si el compres.

GUNDAM BREAKER 4

Crea el teu Gundam definitiu i desplega’l a través d’una varietat de missions de combat. Derrota els teus enemics, adquireix les seves parts i equipa noves habilitats. Després barreja i combina parts de més de 250 kits base per personalitzar el teu propi Gunpla amb la més gran varietat de trajes mòbils i parts de qualsevol joc de Gundam Breaker fins a la data. A més, pots recollir, posar i mostrar les teves creacions en el Mode Diorama. Expressa el teu estil i prepara’t per sortir! Trencar, construir i batre quan GUNDAM BREAKER 4 es llanci a Nintendo Switch aquest any.

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time

Un nou capítol de la sèrie FANTASY LIFE està a punt de desplegar-se! Canvia entre 14 rols diferents quan vulguis i explora una nova illa plena de misteris. Construeix la teva pròpia ciutat en el present i aventura en el passat. Coneix els personatges que tornen i descobreix els secrets de l’illa en ruïnes. A més, fins a quatre jugadors poden jugar junts en línia. FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time s’estrena a Nintendo Switch el 10 d’octubre.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream

Entra en una versió distorsionada del món SWORD ART ONLINE que existeix més enllà dels records, el temps i l’espai en aquest joc d’acció que inclou joc en solitari i cooperació en línia*. Tria el teu paper en forma dels teus personatges preferits de SWORD ART ONLINE i forma equip en incursions de 20 jugadors per derrotar enemics poderosos. Personalitza el teu personatge preferit, busca amb els amics i desafia les incursions d’alt nivell! SWORD ART ONLINE Fractured Daydream s’estrenarà aquest any a Nintendo Switch.

Kingdom Come Deliverance – Royal Edition

L’aclamat joc de rol històric d’acció arriba a la consola Nintendo Switch. Juga com Henry i experimenta un món obert ple de combats desafiants, castells majestuosos i boscos frondosos. Millora les teves habilitats, guanya avantatges, forja el teu equipament i resol reptes de diverses maneres: amb sigil, combat cos a cos, persuasió, coacció i molt més. Afronta les conseqüències de les teves eleccions mentre les teves decisions configuren el món que t’envolta. Amb el joc complet Kingdom Come Deliverance i tot el seu DLC, Kingdom Come Deliverance – Royal Edition arribarà a Nintendo Switch el 15 de març. Les reserves ja estan disponibles a Nintendo eShop.

Snufkin: Melody of Moominvalley

Restaura l’harmonia a Moominvalley en aquesta aventura musical rica en històries que captura l’essència de les històries de Moomin. Han sorgit una sèrie de parcs horripilants que han alterat el paisatge i la seva naturalesa harmònica. Com a Snufkin, trauràs rètols i enderrocaràs estàtues fora de lloc mentre intentes enèrgicament restaurar la natura i la llar dels habitants i posar fi als plans de l’industriós Park Keeper. Viu una simfonia amb cada pas, elevada per la música i les melodies de la banda islandesa de post-rock Sigur Rós, i passeja per Moominvalley amb el cor obert quan Snufkin: Melody of Moominvalley s’estreni a Nintendo Switch el 7 de març.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!

Viu el món de Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba a través d’un joc de taula! Seleccioneu un personatge conegut i tireu els daus per avançar en el vostre viatge per taulers que presenten fites icòniques de l’anime. Cada tauler té un període diürn i nocturn. Juga a diversos esdeveniments i minijocs durant el dia per preparar-te per a la nit. Aleshores, un cop el sol es pon, comença la caça de dimonis! Disponible a Nintendo Switch el 26 d’abril.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content