Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

THQ Nordic anuncia Disney Epic Mickey: Rebrushed

THQ Nordic ha anunciat Disney Epic Mickey: Rebrushed, un remake millorat del clàssic de 2010. El joc està sent desenvolupat per Purple Lamp en col·laboració amb Disney Games, amb la participació de Warren Spector, el director de l’original Disney Epic Mickey.

En aquesta aventura d’acció, els jugadors guiaran en Mickey Mouse, equipat amb un pinzell màgic, a través del perillós Wasteland. El joc presenta nivells inspirats en històries clàssiques de Disney on els jugadors utilitzaran el pinzell per crear o alterar el seu entorn, donant forma a la seva història única.

Disney Epic Mickey: Rebrushed promet una jugabilitat avançada amb noves habilitats per en Mickey, juntament amb uns gràfics millorats. El joc també ofereix una gran rejugabilitat amb diversos finals que reflecteixen les eleccions i estils de joc dels jugadors.

El joc està previst per al llançament el 2024 a PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content