Nintendo

Pokémon Legends: Z-A anunciat per a 2025

Durant l’últim Pokémon Presents, The Pokémon Company i Game Freak han anunciat el pròxim joc principal de la franquícia Pokémon. Pokémon Legends: Z-A s’estrenarà el 2025, actuant com a una nova entrega de la subsèrie que es va estrenar amb Pokémon Legends: Arceus.

Tot i que de moment no coneixem gaires detalls del joc, podem observar la ciutat Luminalia de la regió de Kalos, la qual els fans van visitar a Pokémon X i Y per a la Nintendo 3DS. Després d’anys de rumors d’una versió “Z” d’aquests jocs, finalment podrem continuar explorant aquesta regió inspirada en França.

“Pokémon Legends: Z-A, una nova i ambiciosa entrada a la sèrie de videojocs Pokémon, es llançarà als sistemes Nintendo Switch el 2025! Una nova aventura t’espera a ciutat Luminalia, on s’està duent a terme un pla de remodelació urbana per donar forma a la ciutat en un lloc que pertanyi tant a les persones com als Pokémon.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content