Nintendo

Pokémon Legends: Z-A anunciat per a 2025

Pokémon Legends: Z-A anunciat per a 2025

Durant l’últim Pokémon Presents, The Pokémon Company i Game Freak han anunciat el pròxim joc principal de la franquícia Pokémon. Pokémon Legends: Z-A s’estrenarà el 2025, actuant com a una nova entrega de la subsèrie que es va estrenar amb Pokémon Legends: Arceus.

Tot i que de moment no coneixem gaires detalls del joc, podem observar la ciutat Luminalia de la regió de Kalos, la qual els fans van visitar a Pokémon X i Y per a la Nintendo 3DS. Després d’anys de rumors d’una versió “Z” d’aquests jocs, finalment podrem continuar explorant aquesta regió inspirada en França.

“Pokémon Legends: Z-A, una nova i ambiciosa entrada a la sèrie de videojocs Pokémon, es llançarà als sistemes Nintendo Switch el 2025! Una nova aventura t’espera a ciutat Luminalia, on s’està duent a terme un pla de remodelació urbana per donar forma a la ciutat en un lloc que pertanyi tant a les persones com als Pokémon.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.