Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Shin Megami Tensei V: Vengeance obre reserves amb un nou tràiler

Els fans de Shin Megami Tensei ja poden reservar la darrera entrega, Shin Megami Tensei V: Vengeance, per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One. La reserva del joc atorgarà als jugadors dos conjunts d’elements exclusius. Aquests elements es poden utilitzar infinitament per infligir dany als enemics i restaurar la salut dels aliats.

ATLUS també ha publicat una versió ampliada del tràiler d’anunci de Shin Megami Tensei V: Vengeance.

El joc promet oferir una experiència de RPG madura tant per als fans de sempre com per als nous jugadors. Els jugadors tindran l’opció de triar entre la història original, o una nova que introdueix nous personatges, els enigmàtics dimonis Qadištu, un nou calabós i un nou mapa per explorar. El sistema de combat del joc, la mecànica de fusió de dimonis i l’exploració del món s’han renovat i ampliat per a aquesta darrera entrega de la sèrie.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content