Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Shin Megami Tensei V: Vengeance s’estrenarà amb millores a diferents plataformes

ATLUS ha anunciat el llançament de Shin Megami Tensei V: Vengeance, una versió ampliada del aclamat RPG, previst per al 21 de juny de 2024. El joc estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows i Steam.

Shin Megami Tensei V: Vengeance convida els jugadors a experimentar la història original amb l’afegit d’una nova ruta narrativa, el “Canon de la Venjança”, amb nous personatges, dimonis i un nou calabós per explorar. El joc promet una jugabilitat millorada amb mecàniques més accessibles, un sistema de batalla millorat i interaccions amb dimonis i exploració de camp ampliades.

Les reserves del joc s’obriran el 27 de febrer, amb edicions físiques disponibles per a Nintendo Switch i versions digitals per a altres plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content