Ordinador

8BitSkull anuncia el llançament de Bore Blasters per al 8 de març

L’estudi de videojocs 8BitSkull ha confirmat que el seu nou títol, Bore Blasters, un joc d’acció roguelike amb temàtica de mineria, estarà disponible el 8 de març. Aquest joc, que permet als usuaris explorar les profunditats de la terra a la recerca de misteris i riqueses, es llançarà a Steam i serà compatible amb múltiples plataformes, incloent-hi Windows, MacOS, Linux i Steam Deck.

A Bore Blasters, els jugadors manegen un girocòpter, recollint gemmes i minerals, enfrontant-se a enemics i descobrint millores per al seu vehicle. El joc promet una acció ràpida i una mecànica de joc que permet tant partides curtes com sessions més extenses, amb progressió sense penalitzacions i una gran rejugabilitat gràcies als seus nivells generats de manera aleatòria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content