Sector

Akira Toriyama mor als 68 anys

Akira Toriyama mor als 68 anys

Avui el món del manga i dels videojocs lamenta la pèrdua d’una llegenda. Akira Toriyama, el mangaka i creador de mons fantàstics de renom, ha mort als 68 anys. La notícia ha estat confirmada de manera oficial, provocant una onada d’entristiment entre els seus seguidors de tot el món.

Toriyama va néixer el 5 d’abril de 1955 a Kiyosu, i va iniciar la seva carrera en el món del manga a principis de la dècada dels 80. Va aconseguir la seva fama internacional com a creador de la mítica Bola de Drac “Dragon Ball”, una sèrie que va captivar a públics de totes les edats i va esdevenir un fenomen mundial.

Més enllà del seu treball en el manga, Toriyama també va deixar una empremta en la indústria dels videojocs. Va col·laborar en la creació de diversos títols aclamats, incloent-hi el clàssic Chrono Trigger, que va ser una obra mestra dels RPGs i encara és estimat fins avui per la seva narrativa i el seu sistema de combat.

A més, la seva influència va ser fonamental en la saga Dragon Quest, una altra sèrie de videojocs que ha captivat milions de jugadors a tot el món. Toriyama va ser el dissenyador de personatges d’aquesta franquícia, aportant el seu estil únic i imaginatiu als herois, vilans i criatures que poblen aquests mons virtuals.

La mort d’Akira Toriyama deixa un buit que serà difícil de omplir. La seva creativitat, el seu talent i la seva capacitat per transportar-nos a universos fantàstics han marcat generacions senceres. El seu llegat perdurarà en les seves històries i personatges, recordant-nos sempre la creativitat d’un dels grans mestres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.