Ordinador PlayStation Xbox

Campcom comparteix nous detalls de Dragon’s Dogma 2 i Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Campcom comparteix nous detalls de Dragon’s Dogma 2 i Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcom no ha decebut en el seu recent esdeveniment digital, el Capcom Highlights, on ha revelat actualitzacions sobre dos dels seus títols més esperats: Dragon’s Dogma 2 i Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Novetats de Dragon’s Dogma 2

Per als fans de la sèrie Dragon’s Dogma, l’espera està a punt de finalitzar. Durant la presentació, es va donar a conèixer l’eina “Edició i desat de personatges” per a Dragon’s Dogma 2. Aquesta funció permet als jugadors dissenyar al seu Arisen i al seu Peó principal abans del llançament oficial del joc el 22 de març de 2024. A més, els desenvolupadors van prometre una experiència encara més immersiva, animant els jugadors a explorar el vast món del joc i a interactuar amb els seus personatges de manera única.

Hideaki Itsuno, director de Dragon’s Dogma 2, i Yoshiaki Hirabayashi, productor, van compartir el seu entusiasme durant l’esdeveniment, oferint una visió detallada de les característiques i la jugabilitat del joc. També van revelar la notícia de la disponibilitat de l’eina de creació de personatges per a descàrrega gratuïta en PlayStation 5, Xbox Series X|S i Steam. Amb aquesta eina, els jugadors poden preparar-se per a l’aventura des del primer moment i portar amb si fins a cinc dissenys de personatges al joc complet.

Més detalls de Kunitsu-Gami

Però les sorpreses no s’aturen aquí. Capcom també va presentar un nou tràiler de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, una nova saga que promet portar els jugadors a un món impregnat de cultura i misticisme japonès. En aquest joc d’estratègia i acció per a un jugador, els jugadors assumiran el paper de Soh, un valent guerrer encarregat de purificar viles en una muntanya infectada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.