Ordinador PlayStation Xbox

Campcom comparteix nous detalls de Dragon’s Dogma 2 i Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcom no ha decebut en el seu recent esdeveniment digital, el Capcom Highlights, on ha revelat actualitzacions sobre dos dels seus títols més esperats: Dragon’s Dogma 2 i Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Novetats de Dragon’s Dogma 2

Per als fans de la sèrie Dragon’s Dogma, l’espera està a punt de finalitzar. Durant la presentació, es va donar a conèixer l’eina “Edició i desat de personatges” per a Dragon’s Dogma 2. Aquesta funció permet als jugadors dissenyar al seu Arisen i al seu Peó principal abans del llançament oficial del joc el 22 de març de 2024. A més, els desenvolupadors van prometre una experiència encara més immersiva, animant els jugadors a explorar el vast món del joc i a interactuar amb els seus personatges de manera única.

Hideaki Itsuno, director de Dragon’s Dogma 2, i Yoshiaki Hirabayashi, productor, van compartir el seu entusiasme durant l’esdeveniment, oferint una visió detallada de les característiques i la jugabilitat del joc. També van revelar la notícia de la disponibilitat de l’eina de creació de personatges per a descàrrega gratuïta en PlayStation 5, Xbox Series X|S i Steam. Amb aquesta eina, els jugadors poden preparar-se per a l’aventura des del primer moment i portar amb si fins a cinc dissenys de personatges al joc complet.

Més detalls de Kunitsu-Gami

Però les sorpreses no s’aturen aquí. Capcom també va presentar un nou tràiler de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, una nova saga que promet portar els jugadors a un món impregnat de cultura i misticisme japonès. En aquest joc d’estratègia i acció per a un jugador, els jugadors assumiran el paper de Soh, un valent guerrer encarregat de purificar viles en una muntanya infectada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content