Nintendo PlayStation Xbox

The Last Faith s’estrenarà en físic a consoles

The Last Faith, un joc que promet captivar als amants de l’exploració i els desafiaments, està a punt d’arribar en format físic a les consoles de Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X/Xbox One el pròxim 5 de juliol. Aquesta barreja diabòlica d’exploració estil metroidvania i jugabilitat desafiadora al estil soulslike ha generat expectatives.

Amb un enfocament en combats dinàmics i exigents, The Last Faith ofereix als jugadors una àmplia varietat d’accions personalitzades que requereixen precisió i habilitat. Des d’un formidable arsenal d’armes cos a cos fins a misteriosos conjurs i armes de foc de llarg abast, els jugadors tindran la llibertat d’obrir-se pas a través d’un món gòtic impressionant i ple de misteris.

En el paper d’Eryk, els jugadors s’embarcaran en una missió a contrarellotge mentre la seva ment i consciència comencen a esvair-se. En un món devastat i ple d’antigues religions i divinitats, Eryk s’enfrontarà a un desafiament que posarà a prova la seva determinació i habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content