Nintendo PlayStation Xbox

The Last Faith s’estrenarà en físic a consoles

The Last Faith s’estrenarà en físic a consoles

The Last Faith, un joc que promet captivar als amants de l’exploració i els desafiaments, està a punt d’arribar en format físic a les consoles de Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X/Xbox One el pròxim 5 de juliol. Aquesta barreja diabòlica d’exploració estil metroidvania i jugabilitat desafiadora al estil soulslike ha generat expectatives.

Amb un enfocament en combats dinàmics i exigents, The Last Faith ofereix als jugadors una àmplia varietat d’accions personalitzades que requereixen precisió i habilitat. Des d’un formidable arsenal d’armes cos a cos fins a misteriosos conjurs i armes de foc de llarg abast, els jugadors tindran la llibertat d’obrir-se pas a través d’un món gòtic impressionant i ple de misteris.

En el paper d’Eryk, els jugadors s’embarcaran en una missió a contrarellotge mentre la seva ment i consciència comencen a esvair-se. En un món devastat i ple d’antigues religions i divinitats, Eryk s’enfrontarà a un desafiament que posarà a prova la seva determinació i habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.