Núvol Ordinador Xbox

Anunciat el catàleg de març de 2024 de Xbox Game Pass

Xbox Game Pass està a punt d’ampliar la seva biblioteca aquest març amb una gran varietat de jocs de diferents gèneres.

A partir del 7 de març, els jugadors podran unir-se a l’equip de la patrulla canina a PAW Patrol World, una aventura d’acció en 3D, perfecta per a diversió en família. Després, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated arribarà el 12 de març, permetent als fans jugar amb els seus personatges preferits.

El 13 de març, Control Ultimate Edition desafiarà els jugadors amb la seva jugabilitat sobrenatural d’acció-aventura en tercera persona. Seguidament, No More Heroes 3 farà el seu debut al servei el 14 de març, amb el retorn de Travis Touchdown.

L’accés anticipat de Lightyear Frontier arriba el 19 de març, oferint una pacífica aventura agrícola en un món obert que es pot gaudir sol o amb amics. També es llançarà el 19 de març MLB The Show 24, que estarà disponible el primer dia amb el Game Pass, incloent-hi accés anticipat i contingut de bonificació de l’edició deluxe per als membres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content