Ressenyes

Impressions – Witch Rise

Witch Rise és un joc que pretén combinar els elements clàssics de les aventures de recerca de masmorres amb l’acció en primera persona. Desenvolupat per lightUP i amb un preu de 4,99 euros, es posiciona com una entrada accessible, en més d’un sentit, al gènere d’acció-retro.

El joc es proposa evocar una sensació de nostàlgia, recorrent a les mecàniques tradicionals de RPG de combat amb espasa i màgia contra un rerefons de llimacs, ratpenats i altres criatures ja mítiques. A mesura que els jugadors avancen, poden adquirir una vareta per afegir atacs a distància al seu arsenal, la qual cosa introdueix una nova dinàmica al sistema de combat. Personalment, ens recorda en certs aspectes a Delver.

Visualment, Witch Rise utilitza una barreja d’entorns 3D amb sprites 2D, una elecció de disseny que ret homenatge a l’estètica retro. No obstant això, aquesta decisió estilística pot fer-se repetitiva. El disseny de so del joc segueix un patró similar, amb una banda sonora que, tot i que no és dolenta, potser no destaca a causa de fer-se repetitiva.

Pel que fa al joc, Witch Rise ofereix una experiència no lineal, atorgant als jugadors la llibertat d’explorar el seu mapa i abordar els reptes en l’ordre que prefereixin. Aquest aspecte del joc és destacat com una de les seves fortaleses, proporcionant un grau d’autonomia en com els jugadors aborden els objectius del joc.

La durada del joc pot ser un punt de controvèrsia. Mentre que alguns poden apreciar la naturalesa de l’aventura, altres poden trobar que acaba just quan comença a agafar impuls. Aquesta brevetat, juntament amb el sistema de trofeus del joc, suggereix que Witch Rise potser apel·larà més a aquells que busquen una experiència de joc ràpida i fàcil en lloc d’una profunda i atractiva.

Conclusió

En conclusió, Witch Rise és un joc que ofereix una experiència de masmorres directa, amb mecàniques senzilles i una estètica retro. Tot i que introdueix alguns elements de joc interessants, pot quedar curt per a aquells que busquen profunditat. El seu preu i accessibilitat el fan una bona elecció per a jugadors ocasionals o col·leccionistes de trofeus, però potser no satisfarà aquells que busquen una aventura més robusta.

Witch Rise

Witch Rise és un joc d’acció-retro que combina elements clàssics de les aventures de masmorres amb acció en primera persona. És ideal per a jugadors ocasionals o col·leccionistes de trofeus, però potser no satisfarà els qui busquen una aventura més complexa.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Witch Rise és un joc d’acció-retro que combina elements clàssics de les aventures de masmorres amb acció en primera persona. És ideal per a jugadors ocasionals o col·leccionistes de trofeus, però potser no satisfarà els qui busquen una aventura més complexa.

3.4

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per
Skip to content