Nintendo Ordinador

Pepper Grinder a punt de llançar-se a PC i Nintendo Switch el 28 de març

Pepper Grinder a punt de llançar-se a PC i Nintendo Switch el 28 de març

El joc de plataformes Pepper Grinder, desenvolupat per Ahr Ech i publicat per Devolver Digital, està previst que es llanci el 28 de març de 2024. El joc estarà disponible a les plataformes de PC i Nintendo Switch.

S’ha publicat un nou vídeo de jugabilitat que mostra la protagonista, Pepper, navegant expertament a través de diferents entorns utilitzant la seva eina, Grinder. No només serveix per combatre els enemics, sinó que també permet als jugadors travessar el món del joc de maneres úniques. A més, Grinder es pot fer servir per operar diferents màquines dins del joc, com ara motos de neu, canons i fins i tot gegants mecànics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.