Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat el tràiler de presentació de Tales of Kenzera: ZAU

Durant l’esdeveniment Xbox Partner Preview, EA Originals i Surgent Studios han sorprès els aficionats amb l’esperat tràiler de jugabilitat del seu pròxim joc indie, Tales of Kenzera: ZAU. Aquest títol de plataformes, acció i aventures promet portar els jugadors a un viatge a través de les místiques terres de Kenzera.

Narrat per l’actor i fundador de Surgent Studios, Abubakar Salim, nominat al premi BAFTA, el tràiler ofereix una mirada més propera a les habilitats de les “màscares del Sol i de la Lluna”. Cada una d’aquestes màscares posseeix un poder únic que els jugadors podran millorar per desbloquejar noves habilitats i enfrontar desafiaments al llarg del joc.

Els jugadors podran submergir-se en aquesta experiència a partir del 23 d’abril, quan Tales of Kenzera: ZAU estigui disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC per 19,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content