Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat el tràiler de presentació de Tales of Kenzera: ZAU

Anunciat el tràiler de presentació de Tales of Kenzera: ZAU

Durant l’esdeveniment Xbox Partner Preview, EA Originals i Surgent Studios han sorprès els aficionats amb l’esperat tràiler de jugabilitat del seu pròxim joc indie, Tales of Kenzera: ZAU. Aquest títol de plataformes, acció i aventures promet portar els jugadors a un viatge a través de les místiques terres de Kenzera.

Narrat per l’actor i fundador de Surgent Studios, Abubakar Salim, nominat al premi BAFTA, el tràiler ofereix una mirada més propera a les habilitats de les “màscares del Sol i de la Lluna”. Cada una d’aquestes màscares posseeix un poder únic que els jugadors podran millorar per desbloquejar noves habilitats i enfrontar desafiaments al llarg del joc.

Els jugadors podran submergir-se en aquesta experiència a partir del 23 d’abril, quan Tales of Kenzera: ZAU estigui disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC per 19,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.