Núvol Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS anuncia el passi d’expansió de Persona 3 Reload

ATLUS anuncia el passi d’expansió de Persona 3 Reload

ATLUS ha revelat el passi d’expansió de Persona 3 Reload, que estarà disponible per a diverses plataformes, incloent-hi Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, PlayStation 5 i PlayStation 4. El passi d’expansió inclourà tres llançaments de contingut, entre ells un important DLC posterior al final.

El primer contingut del passi d’expansió es llançarà la setmana vinent, el 12 de març, i inclourà el Paquet de música de Persona 5 Royal EXTRA i el Paquet de música de Persona 4 Golden EXTRA. Aquests paquets permetran als jugadors desbloquejar i escoltar pistes addicionals mentre exploren les masmorres de Persona 3 Reload i el seu epíleg, “Episodi Aigis -La resposta-“.

A més, el maig de 2024, es llançarà un paquet que oferirà vestits i noves pistes musicals. L’últim llançament del passi d’expansió, programat per a setembre de 2024, serà l’esperat “Episodi Aigis -La resposta-“. Aquest DLC final ampliarà la història del joc principal amb gràfics millorats, funcions modernitzades i una banda sonora reeditada.

El passi d’expansió estarà disponible de forma gratuïta pels subscriptors de Xbox Game Pass Ultimate fins al 31 de gener de 2025. Alternativament, es pot adquirir a les botigues digitals per 34,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.