Realitat Virtual

Arcade Paradise VR porta els jocs retro a la realitat virtual amb una funció de realitat mixta

Wired Productions i Nosebleed Interactive han anunciat Arcade Paradise VR. El joc, que es llançarà a la primavera de 2024, introdueix un mode de realitat mixta que permet als jugadors col·locar i jugar a les màquines recreatives en qualsevol ubicació del món real a través dels seus visors de realitat virtual.

El joc està ambientat en 1993 i presenta als jugadors a Ashley, una adolescent rebel que desafia els desitjos del seu pare transformant una bugaderia familiar en un animat saló recreatiu. Els jugadors realitzaran diverses tasques gamificades per guanyar diners, que després podran invertir en expandir el seu imperi recreatiu amb 39 màquines recreatives diferents, cadascuna amb un joc, missions i classificacions úniques.

Arcade Paradise VR promet més de 30 hores de diversió nostàlgica, inspirada en tres dècades d’història dels videojocs. El joc estarà disponible per a Meta Quest, i les reserves estan obertes actualment amb un descompte del 10% per als primers compradors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Realitat Virtual

Devsisters anuncia una aventura VR de CookieRun

Devsisters, la desenvolupadora darrere de la franquícia CookieRun, ha revelat CookieRun: The Darkest Night, un joc de realitat virtual.
Realitat Virtual

Assassin’s Creed Nexus VR anuncia data de llançament amb un nou tràiler

Assassin’s Creed Nexus VR marca la primera vegada que els jugadors poden experimentar la franquícia en primera persona.
Skip to content