PlayStation

Astebros anuncia el seu llançament en format físic per a la PS5 el 2024

Astebros, el joc que combina acció amb elements de rol clàssic, ha anunciat el seu llançament en format físic per a la consola PlayStation 5, de la mà de Meridiem Games. Els jugadors podran triar entre tres herois diferents per embarcar-se en una aventura a través de masmorres generades proceduralment, enfrontant-se a una varietat de monstres i caps desafiants.

Amb la promesa d’una experiència plena de màgia i sorpreses, Astebros no només permet als jugadors descobrir els secrets ocults en les profunditats de les masmorres, sinó que també ofereix la possibilitat de jugar en solitari o acompanyat per un amic. Cada personatge, sigui cavaller, explorador o mag, compta amb habilitats i estils de joc únics que prometen una rejugabilitat extensa i una experiència personalitzada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content