PlayStation

Astebros anuncia el seu llançament en format físic per a la PS5 el 2024

Astebros anuncia el seu llançament en format físic per a la PS5 el 2024

Astebros, el joc que combina acció amb elements de rol clàssic, ha anunciat el seu llançament en format físic per a la consola PlayStation 5, de la mà de Meridiem Games. Els jugadors podran triar entre tres herois diferents per embarcar-se en una aventura a través de masmorres generades proceduralment, enfrontant-se a una varietat de monstres i caps desafiants.

Amb la promesa d’una experiència plena de màgia i sorpreses, Astebros no només permet als jugadors descobrir els secrets ocults en les profunditats de les masmorres, sinó que també ofereix la possibilitat de jugar en solitari o acompanyat per un amic. Cada personatge, sigui cavaller, explorador o mag, compta amb habilitats i estils de joc únics que prometen una rejugabilitat extensa i una experiència personalitzada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.