Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Temtem eliminarà les microtransaccions amb la seva última actualització

Crema, el desenvolupador darrere de Temtem, ha anunciat que el joc no rebrà cap contingut nou després de l’actualització 1.7. Aquesta decisió marca un canvi significatiu per al joc, que inicialment va ser finançat a través d’una campanya a Kickstarter el 2018.

L’actualització 1.7 està prevista que introdueixi una nova temporada, el Tamer Pass, i una sèrie de correccions de errors i millores de qualitat de vida. D’una manera destacable, aquesta actualització també veurà l’eliminació de totes les microtransaccions amb diners reals. Així doncs, els jugadors podran gaudir del contingut addicional guanyant-lo a mesura que juguen.

Mirant cap al futur, Crema ha detallat els plans per a una actualització 1.8, que es preveu que sigui l’última actualització substancial. No obstant això, Crema s’ha compromès a continuar donant suport a Temtem amb la poliment necessari, correccions d’errors i canvis d’equilibri.

L’estudi ha proporcionat una explicació detallada de la seva decisió de cessar el desenvolupament de nou contingut, citant la relació desproporcionada entre l’esforç i la recompensa en la creació de nou contingut. Malgrat la fi de les actualitzacions de contingut, Crema ha tranquil·litzat els jugadors dient que no està considerant un mode fora de línia en aquests moments, però està obert a trobar maneres de fer que el joc estigui disponible per a tothom si calgués.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content