PlayStation

Horror Tales: The Beggar anunciat en edició física per a PlayStation 5

Una nova aventura espera els jugadors amb l’anunci de Horror Tales: The Beggar en la seva Edició Física per a PlayStation 5. Desenvolupat per Carlos Coronado, aquesta nova entrega promet portar els usuaris a un viatge inoblidable, fusionant terror i ciència-ficció en un món postapocalíptic.

La seqüela de The Wine arribarà en format físic gràcies a una col·laboració entre els editors JanduSoft i Tesura Games. Aquesta col·laboració promet oferir als fans una experiència completa, plena de contingut per a la consola de darrera generació de Sony, amb data de llançament programada per al 31 de maig.

Horror Tales: The Beggar submergeix els jugadors en un món marcat pel caos i la devastació, on la lluita per la supervivència s’entrellaça amb enigmes estratègics i combats basats en la física. Gràcies al poder d’Unreal Engine 5, els jugadors seran testimonis d’un nivell de detall visual sense igual, explorant els restes d’una civilització en runes.

Les característiques del joc inclouen combats contra caps, un sistema de combat basat en la física, i una narrativa que portarà els jugadors a través de diversos llocs del món. A més, l’Edició Física per a PlayStation 5 ve amb una caràtula reversible exclusiva, una funda luminescent i una còpia digital de Horror Tales: The Wine.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content