Mòbil Nintendo Ordinador

Camper Van: Make it Home mostra novetats i un sorteig especial

L’estudi de videojocs independent Malapata Studio, amb seu a Màlaga, ha llançat un nou vídeo de desenvolupament del seu pròxim joc Camper Van: Make it Home, mostrant els darrers avanços després d’una exitosa campanya a Kickstarter. El joc, que permet als jugadors personalitzar i organitzar la seva pròpia furgoneta per a un viatge de descobriment personal, està inspirat en l’experiència acollidora de jocs com Unpacking.

El nou vídeo de desenvolupament ofereix als jugadors una visió més profunda del joc, revelant millores en el sistema de col·locació d’objectes, noves mecàniques i un poliment visual millorat. Camper Van: Make it Home està previst per a un llançament a finals del 2024 a PC a través de Steam, a plataformes mòbils com l’App Store, la Galaxy Store, l’App Gallery, l’Amazon Store i a la consola Nintendo Switch.

Per celebrar el llançament de la pàgina de Steam del joc, Malapata Studio està organitzant un sorteig a través dels seus canals de xarxes socials, oferint productes exclusius i d’edició limitada. Els premis inclouen un peluix fet a mà per Boira Plushies, dos prints numerats signats pel equip de Malapata, un patch amb les tres mascotes oficials del joc i l’oportunitat de convertir-se en un tester beta amb un codi del joc per a PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content