Nintendo

La nostàlgia arriba a Switch amb el llançament de Cavern of Dreams

La nostàlgia arriba a Switch amb el llançament de Cavern of Dreams

Super Rare Games i Bynine Studios han llançat el seu últim títol, Cavern of Dreams, per a la Nintendo Switch. Aquest joc de plataformes en 3D s’inspira en l’època clàssica de la N64, amb l’objectiu de captivar tant els entusiastes dels jocs retro com els nous jugadors.

Els jugadors controlaran a Fynn, un jove drac en una missió per salvar els seus germans. El joc promet una barreja d’exploració, resolució de trencaclosques i plataformes a través de quatre terres temàtiques plenes de secrets, reptes i una gran varietat de col·leccionables.

Cavern of Dreams ofereix una sèrie d’habilitats que els jugadors poden desbloquejar recollint ous, els quals permeten accedir a noves àrees i millorar el moviment de Fynn. El joc també compta amb un repartiment de personatges fantàstics amb els quals els jugadors poden interactuar al llarg del seu viatge.

Disponible ara a la eShop Nintendo Switch i a PC a través de Steam, Cavern of Dreams té un preu de 12,79 euros. Els fans del gènere poden esperar una encantadora aventura retro amb un toc modern.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.