Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Capcom comparteix detalls dels seus títols més populars

Capcom ha aixecat el teló per revelar una sèrie d’anuncis en la seva presentació del Dia 2 de Capcom Highlights. La retransmissió va presentar anuncis de diverses sagues estimades, inclosos Street Fighter 6, Monster Hunter Stories, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin i Exoprimal.

La presentació va començar amb una ullada a Akuma, el lluitador demoníac, que es prepara per unir-se al roster de Street Fighter 6 a la primavera de 2024. Els fans poden anticipar-se a batalles a través de diversos modes de joc. A més d’això, una col·laboració amb la sèrie Mega Man afegeix més emoció a l’univers de Street Fighter.

En l’univers Monster Hunter, tant Monster Hunter Stories com la seva seqüela, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, es llançaran a noves plataformes aquest juny. Els jugadors poden submergir-se en les riques experiències d’RPG a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PC a través de Steam, amb millores com ara doblatge en japonès i anglès, opcions de subtítols ampliades i detalls visuals millorats.

Els entusiastes d’Exoprimal poden esperar amb interès la pròxima actualització el abril de 2024, que introdueix nous modes de joc, variants de l’Exosuit i una col·laboració amb Mega Man. L’actualització promet experiències de joc diverses, oferint tant batalles cooperatives desafiant com sessions de joc personalitzables.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content