PlayStation Xbox

Grandia HD Collection anunciat per a PlayStation i Xbox

Grandia HD Collection anunciat per a PlayStation i Xbox

GungHo ha confirmat la data de llançament per a Grandia HD Collection, una remasterització de l’estimada sèrie de jocs de rol. Prevista per arribar a les consoles PlayStation 4 i Xbox One el 26 de març de 2024, la col·lecció promet reactivar la nostàlgia entre els fans.

El llançament no només satisfarà els usuaris de les consoles de generació actual, sinó que també oferirà compatibilitat amb PlayStation 5 i Xbox Series X|S per a una experiència de joc millorada.

Grandia HD Collection engloba dos RPGs intemporals: GRANDIA i GRANDIA II. Els jugadors embarcaran aventures èpiques al costat dels protagonistes Justin i Ryudo mentre naveguen pels mons ricament elaborats de GRANDIA per combatre amenaces.

En col·laboració amb Limited Run Games, també estaran disponibles edicions físiques. Les reserves per a l’edició física de Grandia HD Collection de Limited Run Games començaran el 15 de març de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.