Retro

Evercade anuncia dues noves col·leccions

Evercade anuncia dues noves col·leccions

Dues noves col·leccions estan en camí per als sistemes Evercade, oferint als aficionats una dosi de nostàlgia i diversió retro. Piko Collection 4 i Sunsoft Collection 2 estan programades per llançar-se el proper 30 d’abril de 2024, prometent portar als jugadors en un viatge ple de records i reptes.

El primer en la llista és Piko Collection 4, que presenta una emocionant selecció de 10 jocs icònics de l’era retro. Destacant entre ells es troba la versió de 64 bits del clàssic de culte Glover, juntament amb una varietat de gèneres que inclouen conducció, plataformes, shooters i més. Cada cartutx Evercade ve amb un manual d’instruccions a tot color i una capsa física, permetent als jugadors submergir-se en l’acció en qualsevol moment i lloc. Piko Collection 4 és compatible amb tots els sistemes Evercade, incloent Handheld, VS, EXP i Super Pocket, amb l’única condició d’una actualització de firmware per als dispositius VS i EXP.

D’altra banda, Sunsoft Collection 2 porta a la taula la nostàlgia dels jocs clàssics del reconegut desenvolupador japonès. Amb 7 títols, aquesta col·lecció inclou franquícies emblemàtiques com Blaster Master, abastant jocs de 8, 16 i 32 bits. Igual que la seva contrapart, cada cartutx ve amb un manual d’instruccions i és compatible amb tots els sistemes Evercade.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.