Ordinador

Electronic Arts publica clàssics de PC a Steam

Electronic Arts publica clàssics de PC a Steam

A Electronic Arts li ha donat per llançar una sèrie de títols clàssics de PC a Steam per primera vegada. Aquest moviment no només satisfà l’anhel dels nostàlgics, sinó que també introdueix a una nova generació de jugadors a joies del passat.

Els aficionats de l’estratègia podran gaudir de la inclusió de títols emblemàtics com Command & Conquer: The Ultimate Collection, mentre que aquells amb una inclinació per la construcció de ciutats trobaran satisfacció en SimCity 3000 Unlimited. Per als amants de les aventures en masmorres, Dungeon Keeper Gold i Dungeon Keeper 2 ofereixen hores de diversió garantida. A més, la llista inclou títols com Populous, Populous 2: Trials of the Olympic Gods, Populous: The Beginning i The Saboteur.

El més destacat d’aquesta oferta és que tots els jocs han estat actualitzats, garantint una experiència de joc òptima. Podeu trobar tots els jocs aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.