Nintendo

Citizen Sleeper anuncia la seva edició física per a Switch

Citizen Sleeper anuncia la seva edició física per a Switch

El joc de rol Citizen Sleeper, que ha captat l’atenció dels jugadors amb la seva narrativa i mecàniques en els jocs de rol de taula, anuncia el seu llançament en format físic per a la Nintendo Switch. La data de llançament està programada per al 28 de juny, i els fans ja poden fer les seves reserves. Així ho ha anunciat Meridiem Games.

L’edició física no només inclourà el joc base que ha estat nominat als Game Awards, sinó que també comptarà amb una sèrie de col·leccionables exclusius: tres targetes d’art, un mapa/pòster doble cara plegat, una caràtula reversible i un full d’adhesius.

A Citizen Sleeper, els jugadors s’endinsen en la pell d’un “dorment”, una consciència humana digitalitzada en un cos artificial, a l’estació espacial Erlin’s Eye. Envoltats d’un entorn hostil i personatges amb històries úniques, els jugadors han d’utilitzar el seu enginy i habilitats per sobreviure, forjar aliances i descobrir els secrets que s’amaguen en les profunditats de l’estació.

El joc destaca pel seu sistema de joc que fa servir daus, rellotges i impulsos per prendre decisions crítiques que afecten el desenvolupament de la història i la supervivència del personatge. A més, l’edició completa inclou els tres episodis de contingut descarregable (DLC) – FLUX, REFUGE i PURGE – que amplien la narrativa i presenten nous personatges i àrees per explorar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.