PlayStation

PlayStation Plus anuncia nous jocs per a març

Sony ha anunciat una selecció de jocs que arriben al catàleg de PlayStation Plus. A partir del 19 de març, els membres tindran accés a una varietat de títols de diferents gèneres, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tothom.

Jocs de PlayStation Plus Extra i Premium

Els entusiastes del bàsquet poden esperar amb il·lusió NBA 2K24, que ofereix una experiència immersiva i realista a la pista virtual. Per aquells que prefereixen una barreja d’horror i acció, Resident Evil 3 portarà els jugadors a la ciutat infestada de zombis de Raccoon City per a una impressionant aventura de supervivència.

Marvel’s Midnight Suns està destinat a oferir una experiència de RPG tàctic dins el costat més fosc de l’univers Marvel. Els jugadors s’uniran a les forces dels Midnight Suns, incloent-hi personatges com Ghost Rider, Magik, Blade i Nico Minoru, per combatre les forces demoníaques i evitar la resurrecció d’un antic mal. Passem de Marvel a DC, amb LEGO DC Super-Villains, una aventura de LEGO en la que acompanyarem a Joker i altres villans de la saga Batman en una aventura repleta de contingut i col·leccionables.

Tot seguit tenim Blood Bowl 3, l’última entrada de la mortal franquícia d’esports. Pren el control d’un equip entre 12 faccions, cadascun amb atributs únics. Crea jugadors; personalitza l’aparença, els emblemes i l’armadura; contracta animadores i un entrenador, i participa a les competicions més ferotges. A més, Mystic Pillars: Remastered proporcionarà una barreja de trencaclosques i narrativa, disponible exclusivament per als membres de PlayStation Plus.

Finalment, hi ha Super Neptunia RPG. Aquest RPG d’acció de desplaçament lateral està ambientat en un metamón i et permet formar equip amb deesses per lluitar en nom de la tercera dimensió. Tanmateix, Dragon Ball Z: Kakarot per a PS5 farà el seu debut, seguint la versió de PS4, prèviament disponible al catàleg.

Jocs de PlayStation Premium | Classics

  • Jak and Daxter The Lost Frontier | PS4, PS5
  • Cool Boarders | PS4, PS5
  • Gods Eater Burst | PS4, PS5
  • Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy | PS4
  • JoJos Bizarre Adventure AllStar Battle R

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content