PlayStation

PlayStation Plus anuncia nous jocs per a març

PlayStation Plus anuncia nous jocs per a març

Sony ha anunciat una selecció de jocs que arriben al catàleg de PlayStation Plus. A partir del 19 de març, els membres tindran accés a una varietat de títols de diferents gèneres, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tothom.

Jocs de PlayStation Plus Extra i Premium

Els entusiastes del bàsquet poden esperar amb il·lusió NBA 2K24, que ofereix una experiència immersiva i realista a la pista virtual. Per aquells que prefereixen una barreja d’horror i acció, Resident Evil 3 portarà els jugadors a la ciutat infestada de zombis de Raccoon City per a una impressionant aventura de supervivència.

Marvel’s Midnight Suns està destinat a oferir una experiència de RPG tàctic dins el costat més fosc de l’univers Marvel. Els jugadors s’uniran a les forces dels Midnight Suns, incloent-hi personatges com Ghost Rider, Magik, Blade i Nico Minoru, per combatre les forces demoníaques i evitar la resurrecció d’un antic mal. Passem de Marvel a DC, amb LEGO DC Super-Villains, una aventura de LEGO en la que acompanyarem a Joker i altres villans de la saga Batman en una aventura repleta de contingut i col·leccionables.

Tot seguit tenim Blood Bowl 3, l’última entrada de la mortal franquícia d’esports. Pren el control d’un equip entre 12 faccions, cadascun amb atributs únics. Crea jugadors; personalitza l’aparença, els emblemes i l’armadura; contracta animadores i un entrenador, i participa a les competicions més ferotges. A més, Mystic Pillars: Remastered proporcionarà una barreja de trencaclosques i narrativa, disponible exclusivament per als membres de PlayStation Plus.

Finalment, hi ha Super Neptunia RPG. Aquest RPG d’acció de desplaçament lateral està ambientat en un metamón i et permet formar equip amb deesses per lluitar en nom de la tercera dimensió. Tanmateix, Dragon Ball Z: Kakarot per a PS5 farà el seu debut, seguint la versió de PS4, prèviament disponible al catàleg.

Jocs de PlayStation Premium | Classics

  • Jak and Daxter The Lost Frontier | PS4, PS5
  • Cool Boarders | PS4, PS5
  • Gods Eater Burst | PS4, PS5
  • Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy | PS4
  • JoJos Bizarre Adventure AllStar Battle R

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.