Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El Rei dels Pirates s’unirà a One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco i el Omega Force estan a punt d’ampliar el món de One Piece: Pirate Warriors 4 amb la introducció d’un nou personatge descarregable, Roger. Aquesta incorporació forma part del “Character Pack 6” del joc, que també inclourà dos personatges més que encara no s’han anunciat.

Els fans de la sèrie poden esperar amb il·lusió el llançament de Gol D. Roger, que està destinat a aportar una nova jugabilitat a la ja sòlida llista de personatges del joc. Encara no s’han revelat els detalls sobre les habilitats i la història del joc de Roger, però l’expectació és alta entre la comunitat de One Piece.

El “Character Pack 6” forma part del suport continu del joc a través dels continguts descarregables. Encara no s’ha especificat la data de llançament del nou paquet de personatges, però s’espera que es revelin més detalls durant el “Into the Yawning Chasm” Special Program programat per al 16 de març.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content