Ordinador PlayStation Xbox

Critical Hit Games i Plaion anuncien Nobody Wants to Die

Critical Hit Games i Plaion han anunciat el pròxim llançament de Nobody Wants to Die, un joc ambientat en una distòpica ciutat de Nova York que explorarà la immortalitat. Aquest títol estarà disponible per a consoles Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC cap a finals d’aquest any.

Nobody Wants to Die promet submergir els jugadors en un món de ciència-ficció al estil del cinema negre, on assumiran el paper del detectiu James Karra. Amb l’ajuda de tecnologia avançada i la manipulació del temps, els jugadors hauran de resoldre crims i desemmascarar un perillós assassí en una societat on la mort ha passat a ser cosa del passat.

Desenvolupat amb el motor Unreal Engine 5, aquest joc busca oferir una experiència visualment impressionant. Els jugadors exploraran una futurista versió de Nova York l’any 2329, on la immortalitat és possible, però a un cost considerable.

“Nobody Wants to Die” promet una experiència de joc immersiva, explorant els dilemes ètics i morals d’un món on la vida eterna està a l’abast, però a un preu alt. El joc es llançarà el 2024 per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content