PlayStation Xbox

El remake de System Shock, camí a PlayStation i Xbox

L’aclamat remake de System Shock, basat en el joc original de 1994, té previst el seu llançament a consoles el 21 de maig de 2024. Desenvolupat per Nightdive Studios, el joc ha rebut elogis per la seva fidel recreació del clàssic d’acció i ciència-ficció.

Després del seu exitós llançament a PC el 2023, el joc es prepara per arribar a una audiència més àmplia, ja que estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Series X|S. Els jugadors tindran l’oportunitat de submergir-se a l’estació Citadel i enfrontar-se a la temible IA SHODAN en una experiència totalment renovada.

El remake de System Shock ofereix una combinació de la jugabilitat original amb millores significatives en els aspectes visuals, controls i banda sonora. Entre les característiques destacades s’inclou un nou final ampliat i l’opció de jugar com una protagonista hacker femenina, juntament amb altres ajustos i millores en la versió per a consoles.

Amb gràfics en alta definició i una experiència de joc optimitzada per a les plataformes de darrera generació, System Shock promet oferir una experiència emocionant per als jugadors de consola.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content