PlayStation Xbox

El remake de System Shock, camí a PlayStation i Xbox

El remake de System Shock, camí a PlayStation i Xbox

L’aclamat remake de System Shock, basat en el joc original de 1994, té previst el seu llançament a consoles el 21 de maig de 2024. Desenvolupat per Nightdive Studios, el joc ha rebut elogis per la seva fidel recreació del clàssic d’acció i ciència-ficció.

Després del seu exitós llançament a PC el 2023, el joc es prepara per arribar a una audiència més àmplia, ja que estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Series X|S. Els jugadors tindran l’oportunitat de submergir-se a l’estació Citadel i enfrontar-se a la temible IA SHODAN en una experiència totalment renovada.

El remake de System Shock ofereix una combinació de la jugabilitat original amb millores significatives en els aspectes visuals, controls i banda sonora. Entre les característiques destacades s’inclou un nou final ampliat i l’opció de jugar com una protagonista hacker femenina, juntament amb altres ajustos i millores en la versió per a consoles.

Amb gràfics en alta definició i una experiència de joc optimitzada per a les plataformes de darrera generació, System Shock promet oferir una experiència emocionant per als jugadors de consola.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.