Nintendo

L’aventura de terror per a tots els públics, Gylt, debuta a Nintendo Switch

L’aventura de terror per a tots els públics, Gylt, debuta a Nintendo Switch

Gylt, la darrera creació dels desenvolupadors de Rime i Song of Nunu: A League of Legends Story, ha estat llançada a Nintendo Switch. Aquest títol promet una experiència immersiva amb una narrativa captivadora i mecàniques de joc que combinen acció i sigil.

Gylt convida els jugadors a submergir-se en un món fosc i melancòlic on la línia entre la fantasia i la realitat es desdibuixa. En aquest entorn surrealista, les malsons prenen forma i els jugadors han de triar entre amagar-se de les aterridores criatures o plantar-los cara. Amb reptes que posaran a prova el coratge dels jugadors, Gylt ofereix un viatge emocional que explora l’impacte de les decisions i l’enfrontament a les pors més profundes.

Disponible ja en format digital per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Steam i GOG, i en edició física per a PlayStation 5 i PlayStation 4, GYLT es posiciona com una opció accessible per als aficionats als jocs de terror i per a aquells que busquen una nova experiència en el gènere.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.