Nintendo

L’aventura de terror per a tots els públics, Gylt, debuta a Nintendo Switch

Gylt, la darrera creació dels desenvolupadors de Rime i Song of Nunu: A League of Legends Story, ha estat llançada a Nintendo Switch. Aquest títol promet una experiència immersiva amb una narrativa captivadora i mecàniques de joc que combinen acció i sigil.

Gylt convida els jugadors a submergir-se en un món fosc i melancòlic on la línia entre la fantasia i la realitat es desdibuixa. En aquest entorn surrealista, les malsons prenen forma i els jugadors han de triar entre amagar-se de les aterridores criatures o plantar-los cara. Amb reptes que posaran a prova el coratge dels jugadors, Gylt ofereix un viatge emocional que explora l’impacte de les decisions i l’enfrontament a les pors més profundes.

Disponible ja en format digital per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Steam i GOG, i en edició física per a PlayStation 5 i PlayStation 4, GYLT es posiciona com una opció accessible per als aficionats als jocs de terror i per a aquells que busquen una nova experiència en el gènere.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content