Nintendo

Warhammer 40,000: Dakka Squadron arriba a Nintendo Switch

Warhammer 40,000: Dakka Squadron ha fet la seva esperada entrada a la Nintendo Switch, ara disponible a la eShop. El joc ofereix als jugadors una experiència d’acció seriosa i plena d’emoció. Els jugadors assumeixen el paper de comandants orks, triant entre cinc clans diferents, cadascun amb avantatges únics que van des de capacitats defensives fins a ofensives.

Amb cinc planetes diversos per conquerir i una varietat d’objectius terrestres i aeris per eliminar, els jugadors es trobaran immersos en una gamma de missions, des de defensar punts estratègics fins a participar en combat frenètic aeri. Cada missió presenta els seus propis reptes, amb longituds i dificultats variables, assegurant una experiència de joc dinàmica.

Els comandants també han de gestionar els paràmetres tècnics de les seves màquines durant la batalla, ja que cada nau està limitada per l’enduriment. Afortunadament, els jugadors poden personalitzar les seves naus amb una gran quantitat d’opcions per adaptar-se a les seves preferències i gustos estètics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content