Ordinador PlayStation Xbox

MultiVersus s’estrenarà de manera oficial el 28 de maig

MultiVersus s’estrenarà de manera oficial el 28 de maig

Warner Bros. Games i Player First Games han anunciat la data de llançament oficial del joc de lluita gratuït, MultiVersus. El joc es llançarà el 28 de maig per a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One i PC a través de Steam.

Després d’una prova beta oberta que es va dur a terme del 26 de juliol de 2022 al 25 de juny de 2023, els desenvolupadors han treballat en millores i actualitzacions per garantir una millora de l’experiència de joc. En una recent actualització en vídeo, el director del joc MultiVersus i cofundador de Player First Games, Tony Huynh, ha destacat alguns dels canvis clau que els jugadors poden esperar.

Huynh va expressar l’emoció per la incorporació de nous personatges a la llista de personatges del joc, prometent competicions emocionants ambientades en universos i entorns reimaginats. La transició a Unreal Engine 5 es preveu que millorarà la presentació del joc i la il·luminació dels personatges, proporcionant als jugadors una experiència més immersiva.

A més, MultiVersus s’ha reconstruït des de zero per donar suport a un nou codi de xarxa, garantint un joc en línia consistent i de gran qualitat en totes les plataformes. Huynh també va revelar nous atacs i mecàniques de combat per a cada personatge, oferint als jugadors més oportunitats per expressar les seves habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.