Ordinador PlayStation Xbox

MultiVersus s’estrenarà de manera oficial el 28 de maig

Warner Bros. Games i Player First Games han anunciat la data de llançament oficial del joc de lluita gratuït, MultiVersus. El joc es llançarà el 28 de maig per a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One i PC a través de Steam.

Després d’una prova beta oberta que es va dur a terme del 26 de juliol de 2022 al 25 de juny de 2023, els desenvolupadors han treballat en millores i actualitzacions per garantir una millora de l’experiència de joc. En una recent actualització en vídeo, el director del joc MultiVersus i cofundador de Player First Games, Tony Huynh, ha destacat alguns dels canvis clau que els jugadors poden esperar.

Huynh va expressar l’emoció per la incorporació de nous personatges a la llista de personatges del joc, prometent competicions emocionants ambientades en universos i entorns reimaginats. La transició a Unreal Engine 5 es preveu que millorarà la presentació del joc i la il·luminació dels personatges, proporcionant als jugadors una experiència més immersiva.

A més, MultiVersus s’ha reconstruït des de zero per donar suport a un nou codi de xarxa, garantint un joc en línia consistent i de gran qualitat en totes les plataformes. Huynh també va revelar nous atacs i mecàniques de combat per a cada personatge, oferint als jugadors més oportunitats per expressar les seves habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content