Nintendo

F-Zero Maximum Velocity camí a Nintendo Switch Online + Expansion Pack

F-Zero Maximum Velocity camí a Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Nintendo ha anunciat l’arribada de F-Zero Maximum Velocity al servei Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Aquest títol de curses d’alta velocitat, originalment llançat per a la Game Boy Advance, estarà disponible per als subscriptors a partir del 29 de març.

Aquesta incorporació a la biblioteca del servei permet als jugadors experimentar l’acció de curses futurista amb funcions millorades com ara estats de desament i la capacitat de rebobinar el joc. F-Zero Maximum Velocity s’uneix a una selecció curada de jocs clàssics, oferint als propietaris de Nintendo Switch una nova oportunitat de reviure aquesta entrega de la saga F-Zero.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.