Núvol Ordinador

Bulwark: Falconeer Chronicles estén les ales a Utomik

Bulwark: Falconeer Chronicles estén les ales a Utomik

La plataforma de jocs Utomik, ha ampliat la seva extensa biblioteca amb el llançament de Bulwark: Falconeer Chronicles, la tan esperada seqüela del joc nominat als premis BAFTA, The Falconeer. A partir d’avui, els subscriptors poden endinsar-se en el món oceànic de Great Ursee després de la guerra per forjar una nova civilització a partir de les ruïnes deixades per un conflicte devastador.

El joc, creat pel desenvolupador independent neerlandès Tomas Sala, ofereix una experiència d’un món obert on els jugadors poden construir ciutats expansives i fortaleses formidables. Aquestes estructures no només serveixen com a centres comercials, sinó també com a punts estratègics per a possibles conquestes. Els jugadors són animats a establir rutes comercials i aliances, donant forma al món del joc amb les seves eleccions estratègiques.

Utomik continua atenent una audiència diversa amb més de 1400 jocs, incloent-hi més de 300 opcions disponibles al núvol, i actualitza regularment la seva col·lecció cada mes. La plataforma és accessible des de PC, mòbils i Smart TVs. Els nous usuaris poden aprofitar una prova gratuïta de 14 dies, amb plans de subscripció a partir de 4,99 euros al mes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.