Ordinador PlayStation Xbox

Funcom mostra novetats de Dune: Awakening

Amb l’arribada de Dune: Part 2 als cinemes, Funcom ha aprofitat l’oportunitat per estrenar un nou tràiler i una presentació per al seu pròxim títol, Dune: Awakening. La revelació va coincidir amb el primer episodi de la sèrie Dune: Awakening Direct, presentat per Soe Gschwind, que promet ser un esdeveniment regular.

Les noves imatges ofereixen als fans una visió de l’expansiu MMO de supervivència ambientat al planeta desèrtic i hostil d’Arrakis. El joc promet oferir una experiència on els jugadors hauran de lluitar per sobreviure contra els molts perills del planeta, incloent-hi els icònics colossals cucs de sorra.

La presentació ofereix una visió del procés creatiu d’adaptar el món de Dune per a una experiència interactiva. Inclou entrevistes amb Greig Fraser, el director de fotografia darrere les recents pel·lícules de Dune, i el director creatiu de Funcom, Joel Bylos, destacant l’esforç col·laboratiu per alinear la visió del joc amb la representació cinematogràfica de l’univers de Dune.

Dune: Awakening té com a objectiu combinar els aspectes dels jocs de supervivència amb la interactivitat social dels MMO, creant un entorn de joc on els jugadors tenen la llibertat de forjar els seus propis camins i interactuar amb altres en un món en línia. El joc està previst que es llanci a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content