Xbox

Xbox anuncia un nou Partner Preview pel 6 de març

Xbox anuncia un nou Partner Preview pel 6 de març

El pròxim Xbox Partner Preview està programat per al dimecres, 6 de març. L’esdeveniment digital mostrarà una varietat de jocs d’editorials com Capcom, Nexon, EA i altres. Els espectadors podran gaudir de més d’una dotzena de nous tràilers en una retransmissió de 30 minuts.

La presentació mostrarà nous detalls de Tales of Kenzera: Zau, i oferirà un tast de títols com Kunitsu-Gami: Path of the Goddess i The First Berserker: Khazan. La retransmissió començarà a les 7 de la tarda i es podrà veure a través de diversos canals de Xbox a YouTube i Twitch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Capcom mostra la jugabilitat de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess - Nou Joc

    04/03/2024

    […] mostrat un nou tràiler de jugabilitat de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess durant l’últim Partner Preview de Xbox, oferint una visió de l’univers inspirat en el Japó del joc. Situat en un terreny […]

Els comentaris estan tancats.