Xbox

Xbox anuncia un nou Partner Preview pel 6 de març

El pròxim Xbox Partner Preview està programat per al dimecres, 6 de març. L’esdeveniment digital mostrarà una varietat de jocs d’editorials com Capcom, Nexon, EA i altres. Els espectadors podran gaudir de més d’una dotzena de nous tràilers en una retransmissió de 30 minuts.

La presentació mostrarà nous detalls de Tales of Kenzera: Zau, i oferirà un tast de títols com Kunitsu-Gami: Path of the Goddess i The First Berserker: Khazan. La retransmissió començarà a les 7 de la tarda i es podrà veure a través de diversos canals de Xbox a YouTube i Twitch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Capcom mostra la jugabilitat de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess - Nou Joc

    04/03/2024

    […] mostrat un nou tràiler de jugabilitat de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess durant l’últim Partner Preview de Xbox, oferint una visió de l’univers inspirat en el Japó del joc. Situat en un terreny […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content