PlayStation Xbox

Ikonei Island farà el seu debut a PlayStation i Xbox el 21 de març

Ikonei Island farà el seu debut a PlayStation i Xbox el 21 de març

Jetpack Collective i Snowcastle Games han anunciat el llançament d’Ikonei Island: An Earthlock Adventure a les plataformes PlayStation i Xbox, programat per al 21 de març. Coincidint amb aquest llançament, una actualització anomenada “Blooming Beginnings” estarà disponible per als jugadors de PC, enriquint l’experiència de joc amb una gran quantitat de noves característiques i millores.

Ikonei Island ofereix als jugadors una aventura tranquil·la ambientada en una illa pintoresca, on s’embarquen en un viatge per construir i nodrir una comunitat pròspera. A més d’explorar la bellesa de l’illa, els jugadors participen en activitats com la recol·lecció de recursos, la lluita contra pirates i la descoberta de secrets ocults amb l’ajuda de companys màgics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.