Nintendo Ordinador

Reigns: Beyond anunciat per a PC i Nintendo Switch

Reigns: Beyond anunciat per a PC i Nintendo Switch

En un anunci realitzat durant l’exposició Women-Led Games Showcase, Tamara Alliot de Nerial ha revelat el pròxim llançament de Reigns: Beyond per a les plataformes PC i Switch aquesta primavera.

Originalment presentat a Apple Arcade el 2020, Reigns: Beyond convida els jugadors a una aventura intergalàctica com a part d’una banda de rock indie. El joc promet una experiència captivadora, permetent als jugadors traçar el seu camí cap a l’estrellat mentre travessen diversos planetes i actuen en concerts per guanyar fama i fortuna.

Reigns: Beyond per a PC i Switch inclourà tot el contingut actualitzat del seu llançament original, oferint als jugadors la possibilitat de tocar en locals pròxims i distants arreu de la galàxia. Amb la capacitat de reclutar membres aliens per a la banda, gestionar recursos de nau i enfrontar-se a desafiaments que van des de trobades amb pirates fins a resoldre dilemes interestel·lars, els jugadors tindran una experiència immersiva al seu abast.

Amb una banda sonora original de Sam Webster i més de 1.700 cartes de decisió, Reigns: Beyond promet un munt d’encontres, morts i possibilitats per als jugadors explorar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.