Nintendo Ordinador

Reigns: Beyond anunciat per a PC i Nintendo Switch

En un anunci realitzat durant l’exposició Women-Led Games Showcase, Tamara Alliot de Nerial ha revelat el pròxim llançament de Reigns: Beyond per a les plataformes PC i Switch aquesta primavera.

Originalment presentat a Apple Arcade el 2020, Reigns: Beyond convida els jugadors a una aventura intergalàctica com a part d’una banda de rock indie. El joc promet una experiència captivadora, permetent als jugadors traçar el seu camí cap a l’estrellat mentre travessen diversos planetes i actuen en concerts per guanyar fama i fortuna.

Reigns: Beyond per a PC i Switch inclourà tot el contingut actualitzat del seu llançament original, oferint als jugadors la possibilitat de tocar en locals pròxims i distants arreu de la galàxia. Amb la capacitat de reclutar membres aliens per a la banda, gestionar recursos de nau i enfrontar-se a desafiaments que van des de trobades amb pirates fins a resoldre dilemes interestel·lars, els jugadors tindran una experiència immersiva al seu abast.

Amb una banda sonora original de Sam Webster i més de 1.700 cartes de decisió, Reigns: Beyond promet un munt d’encontres, morts i possibilitats per als jugadors explorar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content