Jocs en català Ordinador

JanduSoft publicarà Rebel Transmute a Steam l’11 de març

Evan Tor Games i JanduSoft han anunciat el llançament anticipat del seu esperat títol metroidvania, Rebel Transmute, que està previst que es llanci a Steam l’11 de març. El joc també estarà disponible a Xbox One & Series, PlayStation 4 & 5 i Nintendo Switch el 14 de març. El preu del joc serà de 19,99 euros.

Rebel Transmute convida els jugadors a embarcar-se en una èpica aventura de ciència-ficció, oferint una nova visió del gènere metroidvania. El joc permet un enfocament personalitzat als reptes, amb una varietat d’actualitzacions que canvien el joc i que s’adapten a diferents estils de joc. La narrativa promet ser una història personal i emotiva ambientada en un marc de ciència-ficció modern.

El món del joc presumeix d’un ric entorn de píxels amb una àmplia gamma de biomes, des de vegetació exuberant fins a esculls fluorescents i paisatges coberts de cristall. Els jugadors poden esperar enfrontar-se a més de 80 enemics únics i més de 8 caps, amb més de 40 actualitzacions opcionals per descobrir i millorar la seva experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.