Jocs en català Ordinador

JanduSoft publicarà Rebel Transmute a Steam l’11 de març

Evan Tor Games i JanduSoft han anunciat el llançament anticipat del seu esperat títol metroidvania, Rebel Transmute, que està previst que es llanci a Steam l’11 de març. El joc també estarà disponible a Xbox One & Series, PlayStation 4 & 5 i Nintendo Switch el 14 de març. El preu del joc serà de 19,99 euros.

Rebel Transmute convida els jugadors a embarcar-se en una èpica aventura de ciència-ficció, oferint una nova visió del gènere metroidvania. El joc permet un enfocament personalitzat als reptes, amb una varietat d’actualitzacions que canvien el joc i que s’adapten a diferents estils de joc. La narrativa promet ser una història personal i emotiva ambientada en un marc de ciència-ficció modern.

El món del joc presumeix d’un ric entorn de píxels amb una àmplia gamma de biomes, des de vegetació exuberant fins a esculls fluorescents i paisatges coberts de cristall. Els jugadors poden esperar enfrontar-se a més de 80 enemics únics i més de 8 caps, amb més de 40 actualitzacions opcionals per descobrir i millorar la seva experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content