Nintendo Sector

Yuzu accedeix a pagar 2,4 milions de dòlars a Nintendo

Tal com vam publicar la setmana passada, Nintendo va denunciar als desenvolupadors de Yuzu, un dels emuladors més populars de Nintendo Switch. La denúncia argumentava que Yuzu utilitzava codi de Nintendo, sense permís, per tal de permetre accés a còpies piratejades dels seus jocs. A més a més, també exposava, entre altres detalls, que més d’un milió de persones van poder jugar a jocs com Tears of the Kingdom, dies abans del llançament oficial per culpa de l’emulador.

Sembla que l’equip darrere de Yuzu ha decidit no continuar amb el judici. i ha acceptat pagar gairebé 2 milions i mig de dòlars a Nintendo, com a resultat dels danys causats. Totes dues parts han acordat que és una quantitat és raonable en relació amb l’abast anticipat dels danys, honoraris d’advocats i costos complets que podrien haver estat atorgats en el judici.

Per si no n’hi hagués prou, també s’ha confirmat que Yuzu haurà de concloure les seves operacions, aturar el desenvolupament de l’emulador, i no distribuir el seu codi. Podeu llegir el document publicat pel jutjat aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content