Ordinador

Sixty Four, nou joc d’estratègia i simulació ja disponible a Steam

Oleg Danilov, en col·laboració amb Playsaurus, ha llançat avui el seu nou títol Sixty Four a Steam. El joc, que combina elements de simulació i estratègia en un entorn minimalista, està disponible per 5,99 euros, gaudint d’un descompte del 10% durant la seva primera setmana al mercat.

Sixty Four convida els jugadors a millorar i expandir una fàbrica en un món extraordinari, desbloquejant nous recursos i màquines a mesura que avancen en el joc. Ha rebut comentaris positius per la seva naturalesa divertida i única, i per la seva capacitat d’enganxar als jugadors en la recerca de descobriments dins de la seva mecànica de joc.

Finalment, Oleg Danilov ha compartit que Sixty Four és el resultat de quatre anys de treball i que el joc és una interpretació abstracta dels esdeveniments previs al Big Bang, on el jugador juga un paper crucial en la creació de l’univers.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content