Nintendo

Kingdom Come: Deliverance arriba avui a Nintendo Switch

El joc d’acció històrica RPG, Kingdom Come: Deliverance, ja està disponible per a la Nintendo Switch des del 15 de març. Aquest llançament porta l’experiència completa del títol aclamat per la crítica a un format portàtil, permetent als jugadors submergir-se en el ric món medieval mentre estan en moviment.

Desenvolupat per Sabre Interactive en col·laboració amb Warhorse Studios, la versió de Switch inclou el joc complet juntament amb tots els DLC publicats anteriorment. Aquestes expansions enriqueixen el joc amb missions addicionals i contingut de la història, assegurant que els jugadors tinguin accés a tota l’amplada de l’experiència de Kingdom Come: Deliverance.

Amb un escenari de conflicte civil després de la mort de l’Emperador Carles IV, els jugadors es troben en una Bohemia sense un governant, navegant per un món ple de guerra, corrupció i discòrdia. El joc ofereix un món obert, una història no lineal amb conseqüències, combat desafiador, desenvolupament de personatges i un món dinàmic que reacciona a les accions del jugador.

Kingdom Come: Deliverance per a la Nintendo Switch està disponible per a la compra tant en format de cartutx físic com en format digital a través de la Nintendo eShop.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content