Nintendo PlayStation

Stonefly i Creature in the Well arriben en format físic a consoles

Stonefly i Creature in the Well arriben en format físic a consoles

Les edicions físiques de Stonefly i Creature in the Well ja estan disponibles a PlayStation 4 i Nintendo Switch. Flight School Studio, en col·laboració amb Tesura Games, ha llançat avui aquestes edicions.

Stonefly convida els jugadors a submergir-se en una aventura d’autodescobriment i estratègia, on la jove inventora Annika Stonefly ha d’utilitzar el seu enginy per recuperar un valuós objecte familiar. L’Edició Col·leccionista de Stonefly inclou, a més del joc, una caixa col·leccionista, un llibre d’art de 200 pàgines, washi tape, una litografia i un pin metàl·lic amb forma de papallona.

D’altra banda, Creature in the Well ofereix una experiència única que combina elements de pinball amb l’acció dels jocs de masmorres. Els jugadors controlaran la darrera unitat BOT-C per salvar la ciutat de Mirage d’una tempesta de sorra, enfrontant-se a reptes en una antiga instal·lació. L’Edició Col·leccionista d’aquest títol també compta amb extres com un llibre d’art de 70 pàgines, una figura acrílica, un CD amb la banda sonora i un clauer de BOT-C.

Tots dos jocs ja estan a la venda a botigues especialitzades, Amazon i la Tesura Store, oferint als aficionats l’oportunitat d’afegir aquestes edicions especials a les seves col·leccions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.