Nintendo Ordinador

Kwalee i PowerSnake presenten Voidwrought per a PC i Nintendo Switch

Kwalee i PowerSnake presenten Voidwrought per a PC i Nintendo Switch

Kwalee s’ha unit amb el desenvolupador independent PowerSnake per anunciar el seu nou títol, Voidwrought, previst per al 2024. Aquest joc d’acció i plataformes en 2D combina l’emoció de l’exploració i el combat amb una estètica de terror còsmic dibuixada a mà.

Els jugadors assumiran el paper de Simulacrum, un ésser nascut en els vestigis de la Primera Civilització, amb la missió de conquerir antics déus. El joc promet una experiència rica amb més de 70 enemics, 10 caps i un món que va des de la superfície cremada per les estrelles fins als abismes biomecànics.

Voidwrought estarà disponible a PC a través de Steam i Epic Games Store, així com a la Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.