Ordinador PlayStation Xbox

Noves aventures esperen al territori de Forest Land de SAND LAND

Bandai Namco ha presentat un nou tràiler de SAND LAND, que mostra el territori de Forest Land. Aquesta àrea exuberant i vibrant contrasta fortament amb els paisatges desèrtics familiars del joc i presenta una nova facció liderada per Muniel. Els jugadors hauran d’enfrontar-se al formidable exèrcit de Muniel mentre lluiten pel control de l’Aquanium, un recurs preuat i potent.

El tràiler promet batalles intenses i presenta als jugadors a Ann, un personatge que proporcionarà suport amb la seva valentia i la seva experiència mecànica. Les seves habilitats seran crucials per millorar el vehicle del jugador per als reptes que els esperen a Forest Land.

SAND LAND, que amplia l’univers creat per Akira Toriyama, està previst que es llanci el 26 d’abril de 2024. Estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC. Els fans impacients per provar l’acció poden descarregar una demo disponible actualment a totes les plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content