Ordinador PlayStation Xbox

Dragon’s Dogma 2 ja disponible a PS5, Xbox Series X|S i PC

Capcom ha llançat avui Dragon’s Dogma 2, la seqüela de l’aclamat RPG d’acció del 2012, per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. El joc, desenvolupat amb el motor RE ENGINE de Capcom, promet una experiència de joc personalitzable en un món de fantasia expansiu i detallat.

La Deluxe Edition de Dragon’s Dogma 2, que inclou el “New Journey Pack” amb diversos objectes de joc, també està disponible. Els jugadors assumeixen el paper d’Arisen, un heroi en un món amenaçat per dracs, liderant un equip de Peons, companys d’IA que es poden reclutar tan fora de línia com online.

El joc compta amb un món quatre vegades més gran que l’original, amb una IA avançada i física immersiva que enriqueixen la interacció amb peons, monstres i més de 1000 personatges no jugables. Els jugadors poden formar el seu equip i triar entre diverses vocacions, que es poden canviar visitant els gremis de vocacions en el joc.

Per aquells ansiosos per començar a personalitzar el seu Arisen i el seu peó principal, Capcom ha llançat una eina d'”Edició i guardat de personatges” gratuïta en totes les plataformes disponibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content