Ordinador

Marvel Rivals, la proposta de Marvel per fer front a Overwatch i Valorant

Marvel Rivals, la proposta de Marvel per fer front a Overwatch i Valorant

Marvel Games ha anunciat oficialment Marvel Rivals, un nou joc de trets de 6 contra 6, que promet combinar el combat dinàmic de Marvel’s Ultimate Alliance amb la jugabilitat estratègica multijugador de títols recents. La versió alfa tancada començarà el pròxim maig, a Steam i l’Epic Games Store.

A Marvel Rivals, els jugadors tindran l’oportunitat de formar equips amb una àmplia gamma de personatges de tot el multivers de Marvel. La llista inicial inclou 16 personatges icònics com Black Panther, Storm i Magneto. NetEase, el desenvolupador del joc, s’ha compromès a ampliar la llista amb cada actualització de temporada.

El joc està actualment en desenvolupament per a PC i adoptarà un model gratuït. També introdueix entorns destructibles, permetent als jugadors alterar estratègicament el camp de batalla per obtenir una avantatge. Cada personatge tindrà moviments especials únics i atacs definitius. Un tret destacat de Marvel Rivals és la introducció de les habilitats d’equip, on dos personatges poden combinar les seves habilitats per realitzar atacs conjunts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.