Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

No Man’s Sky llança l’ambiciosa actualització Orbital

No Man’s Sky llança l’ambiciosa actualització Orbital

L’univers de No Man’s Sky continua expandint-se amb el llançament de l’actualització Orbital, ja disponible. Aquesta és la 27a actualització important del joc, seguint de prop l’actualització Omega del mes passat.

L’actualització Orbital introdueix una revisió completa de les estacions espacials, que per primera vegada presentaran espais interiors i exteriors vastament generats de manera procedimental. Aquestes millores s’han fet possibles gràcies a les millores del motor que també aporten reflexos millorats i superfícies metàl·liques al joc.

Les estacions espacials són ara més diverses que mai, amb noves botigues, jugabilitat i activitats. Estan personalitzades de manera única segons el sistema, la raça i el lloc, oferint una experiència nova per als jugadors. Un editor de naus també forma part d’aquesta actualització, permetent als jugadors personalitzar les seves naus i fins i tot crear nous tipus. Per personalitzar-les, els jugadors hauran de recollir i intercanviar peces trobades durant les seves exploracions.

A més, s’introdueix un nou sistema de gremis, que fa que el procés d’unir-se als gremis i augmentar la reputació sigui un aspecte més significatiu del joc. Els enviats dels gremis a les estacions espacials proporcionaran subministraments i objectes rars, o acceptaran donacions per millorar el vostre estatus.

Per a una llista detallada de tots els canvis i noves funcions, els jugadors poden accedir a les notes completes de l’actualització.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.