Nintendo Ordinador PlayStation

Star Ocean The Second Story R s’amplia amb nous reptes i continguts

La darrera actualització de Star Ocean The Second Story R, la versió 1.10, ja està disponible i porta una sèrie de novetats per als jugadors. L’actualització introdueix un nou nivell de dificultat anomenat CAOS, dissenyat per oferir un repte encara més gran als jugadors més experimentats.

A més, després de completar la història principal, els jugadors podran enfrontar-se als “Deu Savis”, enemics d’assalt addicionals, cadascun amb el seu atac especial únic. En derrotar-los, s’obtenen joies que permeten invocar els Savis en el sistema d’accions d’assalt, afegint una nova dimensió estratègica al combat.

Els fans de l’art del joc estaran encantats de saber que s’han afegit noves il·lustracions de personatges, obra de Yukihiro Kajimoto. Aquestes il·lustracions es desbloquegen en assolir certs esdeveniments en el joc i es poden veure des de la pantalla del títol. Per aquells que gaudeixen de la narrativa i els diferents desenllaços, l’actualització inclou una col·lecció de finals, on es poden veure tots els finals desbloquejats fins a la data des d’un menú especial.

Finalment, la versió 1.10 afegeix una varietat de nous objectes, incloent-hi armes, equip i accessoris que estaran disponibles després de completar la història principal. A més, els jugadors podran restablir el nivell dels seus personatges i conservar els objectes adquirits per utilitzar-los en el mode Nova partida+.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content